≡ Menu

Grundstykke nær Holbæk

TH. BARTHOLINS HAVE – 4532 GISLINGE

11 nyudstykkede parcelhusgrunde – sælges samlet.
I den hyggelige lille landsby Ny Hagested sælges 11 grunde, der udgør en del af et nyudstykket område med tilhørende fællesarealer. På arealet er tinglyst lokalplan nr. 6.07, som giver mulighed for opførelse af boliger i 1 plan med udnyttet tagetage – eller mere oplagt 15-16 seniorboliger da der er et stærkt behov for dette i området. Der er i alt mulighed for at bygge 1.430 m2 boliger.
Ifølge sælger er Holbæk Kommune åbne overfor eventuelle forslag til ændring af lokalplanen. Arealet er ikke byggemodnet. Der foreligger tilbud for anlæggelse af vejkasse, kloak, el, vand til ca. kr. 1,4 mill. Ved etablering og færdiggodkendelse af kloakforhold tilbagebetaler Holbæk forsyninger kr. 705.000.

Ny Hagested er en mindre landsby, ca. 5 km vest for Holbæk, omgivet af gårde og åbne marker. Et roligt sted lidt væk fra det hele, men lige i nærheden af en af landets livlige købstæder med en mangfoldighed af kulturelle tilbud og indkøbsmuligheder. Både Holbæk centrum og Holbæk fjord ligger i behagelig cykelafstand. Busser kører næsten lige udenfor døren, og der er kun ca. 500 m til Ny Hagested station. Hele området byder på en spændende natur og et rigt udbud af seværdigheder med gamle kirker, slotte og herregårde.

Areal6.800 m2 - inkl. andel i fællesareal

Sagsnummer: 11774

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321