≡ Menu

Studieejerlejlighed i København

GLENTEVEJ 10, 3. 11 - 2400 KØBENHAVN NV

Ejerlejligheden ligger centralt på Glentevej i Københavns Nordvest kvarter, lige på grænsen til Frederiksberg.
Indenfor kort afstand er der gode forbindelser med offentlig transport, idet der er flere busforbindelser i nærheden, Nørrebro S-togsstation ligger mindre end 500 meter herfra, og i 2018 åbner den nye metrostation ligeledes ved Nørrebro Station. På cykel er der ikke langt til indre by, på kun 10 minutter kan Nørreport Station nås.
Ejendommen ligger midt i en spændende bydel som i de senere år har gennemgået en rivende udvikling. Indenfor få hundrede meter finder du et væld af butikker, indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter og fitnesscenter. Eksempelvis findes Nørrebro Bycenter tæt på, som byder på 23 butikker med alt fra H&M til Silvan. I gåafstand er også det hyggelige og livlige område omkring Jægersborggade med kaffebarer, cafeer, ølbar, bageri og tilmed en Michelin-restaurant.

Lejligheden ligger på 3. sal, er opført i materialer af god kvalitet, som er lette at vedligeholde og effektivt indrettet, så kvadratmeterne udnyttes optimalt. Lejligheden har et tinglyst areal på  36 m2 med eget badeværelse og trinnette-køkken, gennemgående lysindfald, både fra de store sydvendte vinduer, med fransk altan mod gaden og fra gården. Dette sikrer en oplevelse af lys og luft, som understøttes af de lyse og gode materialer, der er valgt.
Fællesfaciliteterne tæller et skønt gårdmiljø og et stort køkken i kælderen til fælles benyttelse, i åben forbindelse med et hyggeligt opholdsrum. I kælderen er der ligeledes moderne vaske- og tørrefaciliteter, samt et depotrum på ca. 2 m2 til hver lejlighed.
Gården, og dermed adgangen til bygningen, er aflåst. I gården findes der cykelparkering og parkeringspladser til egen bil kan lejes. Alle lejligheder har dørtelefon.

Der er gode adgangsforhold med elevator og centralt trappetårn til alle etager.

Stort udlejningspotentiale.

 

 

Tinglyst areal36 m2
Areal iflg. BBR41 m2
Depotrum2 m2
Opført2014/2015

Sagsnummer: K12038

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321