≡ Menu

Flot villa på Costa del Sol

CALLE GEMINIS 75A - MIJAS COSTA - COSTA DEL SOL - SPANIEN

Stor og velholdt villa i Riviera del Sol beliggende midt mellem Marbella og Fuengirola forenden af en stille og rolig, blind vej.
Fra villaens 1. sal er der kig til Middelhavet. Der er ca. 10 min. gang til stranden, indkøb og stort udvalg i barer og restauranter. Miraflores Golf ligger kun 2. min fra huset.

Huset fremstår utrolig velholdt. Der er sat nye vindues- og dørpartier i stueetagen i 2020, facader er malet i 2021, haven og terrasse er i 2020 blevet flisebelagt med et minimum af vedligehold til følge.

Huset består af flot og højloftet entre, stort rummeligt køkken med spiseplads. Hyggelig daglig/spisestue med åben pejs. I stueetagen er der endvidere 2 værelser, hvor det ene pt. er indrettet til kontor. 2 badeværelser – det ene med badekar. Fra stue, køkken og det ene værelse er der udgang til den store sydvendte terrasse med dejlig pool, der er restaureret i 2020. Fra værelse/kontor er der udgang til mindre solgård.

På første sal findes master-bedroom med stort badeværelse med både badekar og bruseniche. På første sal er der også en stor tagterrasse med udsigt til Middelhavet.

Underetagen består af stort fællesrum, to store soveværelser, moderne badeværelse med brus, vaskerum, lille værksted/opbevaringsrum og udgang til lukket garage.

Der er i huset både gulvvarme og aircondition (kold/varm), der er nyinstalleret alarmsystem og hurtig internetforbindelse.

Det tager kun 30 min. at køre fra villaen til Malaga lufthavn.

Huset har ikke været lejet ud.

Arealca. 364 m2
Grundareal520 m2
Soveværelser5
Badeværelser4
Afstand til restaurant500 m
Afstand til indkøb600 m
Afstand til strand900 m
Afstand til lufthavn30 min. (Malaga)

Pris: kr. € 795.000

Sagsnummer: K12262

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus i Danmark
  • Grundareal til boligbyggeri
  • Mindre feriehus Spanien
  • Ferielejlighed Spanien
  • Ejerlejlighed i Danmark
  • Biler
  • Båd
  • Andet