≡ Menu

Flot villa i Calabrien, Italien

VILLA COLLINA - VILLA 69 - BADOLATO MARINA - ITALIEN

Særdeles velbygget og charmerende hus i 2 etager, beliggende i Calabrien, syd for Soverato, i det sydlige Italien, med udsigt over det Ioniske Hav. Boligarealet er på 105 m² + overdækket terrasse på ca. 20 m2.

Bag huset er der flot flisebelagt terrasse med citron- og appelsintræer og udsigt til bjergene mod vest.
Foran huset er der en lille forhave, der er beplantet med blomster og krydderier.

Huset består i stueplan af entre med granittrappe til 1. sal, badeværelse, værelse/kontor samt stue og køkken. Der er udgang via terrassedøre fra både stue og køkken til den overdækkede terrasse, hvor der er monteret et mindre udekøkken.
1. salen består af 2 store værelser, det ene med udgang til terrasse på ca. 4 m², med udsigt over Det Ioniske Hav. Herudover dejligt badeværelse med vindue mod bjergene.

Fra den overdækkede terrasse i stueplan, går den støbte granittrappe, ned til indgangspartiet med låge, der kan fjernbetjenes indefra via ”hustelefonen”.
Garage og disponibelt rum er på ca. 40 m². I en del af rummet (ca. 15 m²) er der monteret klædeskabe og et gitter, der kan aflåses, så man kan opbevare sine private ejendele, hvis man ønsker at leje huset ud.

Husets indretning og størrelse gør det meget anvendeligt af op til 6 personer.
Der medfølger eksklusivt indbo og havemøbler til huset – bl.a. Cane-Line møbler, Piet Hein spisebord og fladskærm.

Der er i alt 100 villaer i udstykningen, hvoraf ca. 90 er danskejede. Der er meget fine fællesfaciliteter i form af en meget stor og flot swimmingpool med omklædning og badefaciliteter. Herudover stor solterrasse med solsenge og parasoller. endvidere dejlig tennisbane, der hører til udstykningen.

Den daglige manager er dansk og gift med en italiener. De står for al vedligeholdelse af fællesfaciliteterne, havepasning, renhold mv. De fører endvidere tilsyn med, og rengøring af villaerne.

Det årlige bidrag til fællesudgifterne udgør i 2013 kr. 14.000. I fællesudgifterne indgår fri adgang gennem Hotel Aquilia til stranden, hvor der i sommerperioden er solsenge og parasol til fri afbenyttelse for ejerne af Villa Collina. Herudover er der fri adgang til alle faciliteter på Hotel Aquilia i form af swimminpool, fodbold- og tennisbaner, bueskydning mv.

Nærmeste lufthavn er Lamezia Terme, den ligger ca. 60 km fra huset i Badolato – ca. 35 km er motorvej.
Ryan Air flyver fra Billund og Alitalia fra København. En anden mulighed er at flyve til Bari eller Sicilien, og køre derfra.
Badolato Marina er en rimelig stor by med fantastisk godt supermarked (ca. 200 m fra huset). Der er flere hyggelige restauranter, samt alle øvrige faciliteter, i byen.
Byerne langs det Ioniske Hav ligger tæt, startende med den største by, Soverato – med ca. 40.000 indbyggere. Her er der rig mulighed for kulinariske oplevelser, shoppingmuligheder etc. Og så er de over 100 år gamle charmerende bjergbyer i området et kapitel for sig…

Boligareal105 m2
Opført2006-2008
Årlige fællesudgifterca. kr. 14.000
Afstand til lufthavnca. 60 km (Lamezia Terme)
Afstand til Sicilienca. 80 min.

Pris: kr. 2.495.000

Sagsnummer: K11916

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus på Mallorca
  • Feriebolig i Spanien
  • Feriebolig i Frankrig
  • Sommerhus i Danmark
  • Prisniveau efter nærmere aftale