≡ Menu

Ferielejlighed med havudsigt, Marielyst

MARIELYST STRANDVEJ 63Z – MARIELYST - 4873 VÆGGERLØSE

Rigtigt lækkert arkitekttegnet ejerlejlighed, i 2 plan,  opført i 2009 med perfekt beliggenhed i meget eftertragtet område lige i centrum af Marielyst Torv, kun ca. 100 meter fra Danmarks bedste badestrand og tæt på gode spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejligheden, der har den bedste beliggenhed i komplekset (enderækkehus mod vandet). Fremtræder lyst og venligt og 100% i orden og med nyere inventar.

Komplekset er tegnet af arkitektfirmaet Andreas Ravn, som har sat lys og rummelighed i højsædet. Store glaspartier med pragtfulde lysindfald, loft til kip med synlige bjælker, lyst askeparket og åbent køkken/alrum er med til at forme rummene og skabe velvære.

Huset indeholder: Entre med klinkegulv, Åbent køkken med god skabsplads, dejlig opholdsstue hvorfra der er udgang til dejlig terrasse, flotte gulve i stuen og værelser. 2 gode værelser med hver 2 sovepladser og god skabsplads. 2 gode flisebadeværelser det ene med spabad og sauna. Huset er godt isoleret i vægge, på loft m.v. termovinduer. Der er installeret fjernstyret varmepumpe.

Huset har aldrig været lejet ud, men brugt af ejeren.

Boligareal98 m2
Rum5
Værelser3
Antal plan4
Byggeår2009
Afstand til strand100 m

Sagsnummer: K11939

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Villa i Alanya, Tyrkiet
  • Penthouselejlighed i Alanya, Tyrkiet
  • Mindre udlejningsejendom på Sjælland
  • Andet
  • Prisniveau efter nærmere aftale