≡ Menu

Havudsigt i Bulgarien

BYALA BEACH RESORT – LEJL. 322 - BULGARIEN

Ferielejlighed, på 180 m2, beliggende i Byala Beach Resort – et lejlighedshotel af usædvanlig høj standard i et roligt og naturskønt område mellem Varna og Burgas.

På resortet er der et stort, centralt poolområde med separat børnepool, poolbar og restaurant med mulighed for at sidde inde eller ude. Hotellet rummer bl.a. spillerum, børneklub, legeplads, supermarked og natklub. Flot spa-center med massage og forskellige behandlinger, jacuzzi, dampbade og saunaer samt fitnesscenter, security og 24 timers reception. Der er en trappe med direkte adgang til lækker sandstrand.

Selve lejligheden, der er møbleret enkelt og elegant og med en af de bedste placeringer i resortet, består af stort, lyst og funktionelt køkken/alrum i åben forbindelse med stue. 2 store badeværelser – det ene beliggende i forlængelse af det største af de 3 soveværelser. Mulighed for opredning til yderligere 3 pers. i stuen. Endvidere 2 gode altaner.
Den store altan vender direkte mod havet, stranden og de store skrænter. Den lille altan vender mod poolen og poolbaren – men har også udsigt til havet.

I den ”gamle bydel” i Byala kan du opleve autentisk Bulgarsk miljø, når du bevæger dig gennem de kringlede gader. Området omkring Byala har flere naturskønne strande med det reneste badevand. Det tager kun 50 minutter at køre til den pulserende storby Varna, med en bred vifte af tilbud til hele familien f.eks. shoppingmalls, teater, museer, ruiner fra romertiden, gokart, delfinshow, stort vandland, børnetivoli og udendørs mineralvandspool med varmt, helsebringende mineralvand.

Læs mere om området HER

Areal180 m2
Sovepladser6-9 pers.
Afstand til sandstrandca. 50 m
Afstand til centrumca. 2 kilometer
Afstand til lufthavn - Varnaca. 55 km
Afstand til lufthavn - Burgasca. 70 km
Afstand til Sunny Beachca. 35 km

Sagsnummer: K12019

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus
  • Lejlighed i DK
  • Feriebolig Spanien
  • Grunde
  • Biler
  • Båd
  • Andet