≡ Menu

Ferielejlighed i Spanien

FERIELEJLIGHED - MURCIA/ALICANTE - SPANIEN

Lejligheden er på 105 m2 (inkl. terrasser) og ligger i en bygning på to etager i “Condado de Alhama” delen af det nye Polaris World Resort i Murcia regionen, lidt syd for Alicante. Området har en 250 km lang kystlinje til Middelhavet og er kendt for den helt exceptionelle temperatur med et årligt gennemsnit på 21 grader – og 315 solskinsdage.

Der er tale om en af de attraktive stueplanslejligheder med den store swimmingpool, fælles have og ikke færre end tre 18 hullers golfbaner, lige uden for døren. Området er under opsyn 24 timer i døgnet af sikkerhedsfolk, og haven og fællesområderne holdes af stedets gartnere og servicefolk som en del af de beskedne fællesudgifter på ca. €100/mdr.
Lejligheden har 3 værelser, ophold stue med åbent køkken samt badeværelse. Der er terrasser på begge sider af lejligheden.

Polaris World Resort er et kæmpe område med 1522 lejligheder, fordelt på syv forskellige ressorts, hvor “Condado de Alhama” er det ene. Der kører busser mellem de forskellige ressort, golfbanerne og stranden (Middelhavet), der ligger kun 10 minutters kørsel fra lejligheden. Man kan købe medlemskab til alle resortets golfbaner. Foruden golfbaner, er der alle mulige andre former for sportsaktiviteter i området – tennisbaner, boldbaner, motionscentre og selvfølgelig mange forskellige barer, restauranter, butikker og supermarkeder. Et sandt paradis!

Areal105 m2 - inkl. terrasser
SwimmingpoolJA
GolfbanerJA
Afstand til strand10 min

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321