≡ Menu

Fantastisk beliggenhed, Bulgarien

DINEVI RESORT - ARENA 1 - LEJLIGHED 14 - 4. SAL - SVETI VLAS (ST. VLAS) - BULGARIEN

Ferielejlighed beliggende direkte på stranden med 180 graders hav-, strand og marinaudsigt, i det eksklusive Dinevi Resort i byen Sveti Vlas (St. Vlas), nær Sunny Beach og Nessebar. Sveti Vlas ligger 1,5 km fra Sunny Beach og 7 km fra den historiske by Nessebar. Af denne grund er det det perfekte feriested, hvis man ikke lige nødvendigvis ønsker at bo midt i ”orkanens øje”, men gerne vil være tæt på det hele.

Sveti Vlas er seneste år blevet til Bulgariens nye ”strandvej”. Området er eksklusivt, mondænt og maritimt og køb af lejlighed i dette område, vurderes som en af allerbedste investeringer på Bulgariens kystlinje.

Alle ejere af lejligheder Dinevi Resort må frit bruge samtlige faciliteter i det store resort. Der bydes bl.a. på mere end 14 swimmingpools, spacentre, motionscentre og tennisbaner. I resortet findes også adskillige restauranter, internetcafeer, pianobar, fitnesscenter, diskoteker, skønhedssaloner, forretninger og meget mere.

Dinevi Resort, består af 33 komplekser omkring den nyopførte lystbådehavn, Marina Dinevi, er den største og mest moderne lystbådehavn i Bulgarien med plads til 300 både.

En af de unikke forlystelser på området, er det meget flotte og rustikke amphiteater, hvor der jævnligt opføres stykker/skuespil mv. for både børn og voksne, ligesom vandsportsfaciliteterne er helt i top og netop opgraderet – så er underholdingen sikret for alle.

Lejligheden, der er på 90 m2, er beliggende i Arena 1 komplekset, består af: Lyst soveværelse med fast skab, dobbeltseng og udgang til de 2 sydvendte altaner og med helt fantastisk flot udsigt over marina, Sortehavet og sandstranden mv. Lyst soveværelse med tilsvarende interiør, udgang til altan og med udsigt op i komplekset med bjergene i horisonten. 2 badeværelser i matchende stil, med glasbruseniche, hvid sanitet med vaskemaskine i det ene. Køkken-/alrum med kvalitets hårde hvidevarer, bl.a. opvaskemaskine, varmluftsovn og keramiske bordkomfur samt stort køle-/fryseskab, så en større familie sagtens kan bo hele året i lejligheden. Der er Panasonic aircondition i værelserne,  køkken-/alrum samt i stue.

Lejligheden er fuldt udstyret med alt i service til 6 personer, stereoanlæg, fladskærms tv, sengelinned mv.

Komplekset er desuden med elevator og med gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

Lejeindtægt fra 1/4-1/10 ca. kr. 50.000.

Areal90 m2
Opført2007
Afstand til sandstrand0 m
Afstand til lystbådehavn0 m
Afstand til lufthavn - Burgas35 km

Pris: kr. 1.995.000

Sagsnummer: K11769

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Investeringsejendomme, bolig/blandet ejendom
  • Sommerhus i Danmark
  • Sommerhus i Sverige eller Norge
  • Feribolig Spanien eller Frankrig
  • Skihytte Østrig, Sverige, Norge
  • Projektejendomme
  • Grunde
  • Biler, gerne luksusbiler
  • Prisniveau efter aftale