≡ Menu

Eftertragtet rækkehus i København

VÆLDEGÅRDSPARKEN 38 - 2600 GLOSTRUP

Eftertragtet og sjældent udbudt enderækkehus i 2 plan. Huset ligger i Hvissinge, kun 2 km fra Glostrup station og kun ca. 8 km fra København centrum.

Huset indeholder hyggelig og lys stue med brændeovn og direkte udgang til flot, delvis overdækket terrasse og god have. Nyt HTH-køkken fra 2014 i åben forbindelse med spisestue/alrum. I stueetagen er der mahogni-lavenergi-ruder, og i ruderne mod gårdhaven er der integrerede persienner. Badeværelse og bryggers med vaskemaskine og Bosch naturgasfyr fra 2013.

På første sal er der stor repos, der i dag er indrettet til godt hjemmekontor, stort soveværelse med god skabsplads, stort børneværelse og mindre kontor/værelse. På første sal er der også toilet med mulighed for udvidelse med ekstra bad/brus.
Stort uudnyttet loftsrum med mulighed for at indrette ekstra værelse, kontor etc.

I 2014 er der lagt nyt Junckers, lys ask, plankegulv i hele stueetagen samt opsat nyt køkken og bad. Der er lagt nyt tag – ligeledes i 2014.
Foruden den store terrasse og den hyggelige have, er der foran huset, stor lukket gårdhave med hyggelig solkrog – godt udhus og cykelskur.

Til rækkehusene er der stor parkeringsplads og fælles legeplads.

Et net af oplyste stier fører igennem bebyggelserne med mulighed for tryg færdsel til skole, børnehave, indkøb, fritidstilbud og Vest Skoven. Vest Skoven byder på masser af aktiviteter. Her er både bålpladser, madpakkehuse, fodboldbaner, hundeskov, 33 km ridestier, rollespil, stier til moutainbikes m.m.

Gode offentlige transportmuligheder, bekvem afstand til motorvejsnettet, nemt til lufthavnen og ca. 8 km til København centrum.

Boligareal117 m2
Bebygget areal65 m2
Grund422 m2
Bygget1965
Skole/børnehave5 min.
Glostrup Centret2 km
København centrumca. 8 km
Lufthavn20 min.
Vallensbæk strand15 min.

Pris: kr. 3.400.000

Sagsnummer: K12175

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321