≡ Menu

Domicil – Projektejendom i Nykøbing M.

STRANDVEJEN 25 - 7900 NYKØBING MORS

Ejendommen består af en klassisk patriciavilla fra 1900 samt en moderne sideliggende tilbygning fra 1989. Begge bygninger er beliggende med facade til Strandvejen og med udsigt over Limfjorden. Bygningerne er sammenbygget via et glasparti, som fungerer som vindfang imellem bygningerne.

Patriciavillaen er opført i hvide mursten, og er ifølge BBR på 369 m². Den moderne bygning er opført i grå mursten og er ifølge BBR på 428 m², hvoraf 21 m² udgøres af vindfanget imellem bygningerne. Bygningerne er indrettet i flere plan med receptionsareal, kontorer, mødelokaler, teknikrum, kantine, toiletter, kælderrum mv. Gangarealer og gulve er belagt med klinker. Herudover findes der yderligere bebyggelse på ejendommen, som udgøres af garage og udhus – Ifølge BBR opført i 1988 og med et areal på 46 m².

Udendørsarealerne er anlagt med græs, have mv. Gang- og parkeringsareal er belagt med fliser. Ifølge BBR er ejendommen opvarmet ved fjernvarme og tilsluttet det almene vandforsyningsanlæg.

Ejendommen har i øjeblikket erhvervsstatus, og er derfor oplagt til firmadomicil for f.eks. revisor, advokat eller administrationskontor. En anden mulighed kunne være at omdanne ejendommen til bolig, helt eller delvis. F.eks. kunne patriciavillaen renoveres til beboelse og ”den grå bygning” kunne bevares som erhverv. Alternativet kunne være at lave boliger i begge afdelinger. Morsø Kommune har givet udtryk for at ville se positivt på en konkret ansøgning, om at ændre ejendommens status fra erhverv til bolig.

Areal822 m2
Grundareal1.982 m2
Opført1900 / 1989

Pris: kr. 4.995.000

Sagsnummer: K11982

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Boligudlejningsejendom
  • Erhvervsejendom
  • Sommerhus
  • Feriebolig udland
  • Båd
  • Biler
  • Andet