≡ Menu

Fuldt udlejet kontor- og lagerejendom, Aalborg

VANDMANDEN 10H - AALBORG SV

Markant og særdeles velbeliggende kontor- og lagerejendom i City Syd, Aalborg.

Ejendommen, der er fra 2005, blev i 2008 og 2016 opgraderet til en domicilejendom med flotte kontorer og mødelokaler i 2 etager, samt showroom/butiksareal/kontor i stueplan med markant facade mod Vandmanden.

Stueetagens fællesarealer er indrettet som et eksklusivt indgangsområde med loungestole og pejs. Fra fællesområdet er der adgang til 1. salen via præsentabel trappe.

Kontorafsnittet i stueetagen består af to kontorer, hvoraf det ene er et dobbeltkontor, mødelokale/kantine, tekøkken og toilet. Fra kontorområdet i stuetagen er der direkte adgang til et bagvedliggende højloftet, opvarmet lagerafsnit på ca. 75 m2 med separat dør til vareindlevering mv. udefra. Denne del er udlejet til Toma Facility Danmark A/S.

1. salen er indrettet med stort fælleskontor samt 2 store dobbeltkontorer og eksklusivt mødelokale, der benyttes af lejerne i stueetagen og på 1. salen. Desuden er der et større åbent møde-/kantineområde med tekøkken og toilet. Fra 1. salen er der trappenedgang til ejendommens store lagerområde. 1. salen er udlejet til Advokatfirmaet Thomas Jensen.

Ejendommens primære lagerhal er på ca. 254 m2 med betongulv og gipsbeklædte vægge. Loftshøjden er ca. 6 meter. Der er adgang til lagerhallen gennem 2 motordrevne ledhejseporte samt en ståldør, der også er indgang til det tilhørende showroom/butiksareal/kontor. I lagerhallen er der 220V og 380V installationer. Lageret er velisoleret. Lagerhallen samt ejendommens frontkontorer er udlejet til Scandic IY ApS.

Ejendommens facader i grå og sorte stålprofilplader. Taget er med tagpap. Kontorarealerne opvarmes med fjernvarme, mens lagerarealerne opvarmes med kaloriferevarme.

Kontorer og mødelokale er med akustiklofter. Der er aircondition i flere kontorer på 1. salen. Desuden er der alt i EDB-kabling, gode netværksforbindelse og alarm med videoopkobling mv.

Der er mulighed for at forøge ejendommens arealer ved f.eks. at inddrage den tilhørende varegård på 150 m2. som lagerareal, eller at øge kontorarealet på 1. salen med ca. 75 m2. ved hjælp af et indskudt dæk over ejendommens mindre lager.

Udenomsarealerne består af et flisebelagt tilkørsels- og parkeringsareal, med 12 p-pladser, der efter nærmere aftale benyttes af ejendommens brugere. Øvrigt areal er udlagt med græs.

Hele City Syd-området har gennemgået en rivende udvikling og er det absolut største handelsområde i hele Region Nordjylland med bl.a. Bilka, Aalborg Storcenter med 75 specialbutikker, Shoppen, Elgiganten, Nordisk Film biograf, IKEA, Bauhaus, Harald Nyborg, Power, Bowl ‘n’ Fun (11.500 m2 stort oplevelsescenter) samt ca.80 andre små og mellemstore butikker.

Fra Aalborg Kommunes side er det visionen, at der skal ske en fortsat udvikling af Aalborg City Syd i samspil med Aalborg Midtby til skabelse af en fælles trækplaster for Region Nordjylland.

Kontorer/showroom, stueetage ca.163 m2
Kontorer/showroom, 1. sal ca.163 m2
Lager 1 ca.254 m2
Lager 2 ca.74 m2
Varegård ca.150 m2
Bruttolejekr. 420.779
Afkast5,51%

Pris: kr. 7.995.000

Sagsnummer: K11869

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Udlejningsejendom
  • Lejligheder i større danske byer
  • Grundarealer til boligbyg i større danske byer
  • Sommerhus i Danmark
  • Feriebolig i Spanien
  • Andet