≡ Menu

Charmerende villa i Provence

CHARMERENDE HUS I PROVENCE

Huset ”Le Clos”, der er restaureret med nænsom hånd, ligger med panoramaudsigt over den charmerende by, Bargemon.

Ad små snævre veje oppe i det rolige og franske bagland, bag Cannes, ligger denne franske perle i det ”rigtige” Provence – kun 45 minutters kørsel fra Cote A’zur og en god en time fra Nice Airport. Byen er en typisk provencalsk middelalderby med små gyder, byporte, fontainer og pladser. Små lokale forretninger med dagligvarer, men også flere “kunstnerbutikker”. Der er bare 1300 lokale indbyggere.

Bargemon er en gastronomisk by med 6-8 restauranter i flere prisklasser. Hyggeligt caféliv, hvilket giver en hel fantastisk stemning både morgen, eftermiddag og aften.  Huset ligger i byen med torvet der byder på masser af fransk charme, fontainer, café- og restaurationsliv.

På bare 35 min. når man frem til den Franske Riviera, hvor der både kan køres vest og øst på langs Côte d’Azur til byer som Cannes, Nice og St. Tropez.
Der findes mange muligheder for at dyrke golf. Indenfor 1 times kørsel findes 12 golfbaner.

Huset, der blev færdigrestaureret i december 2010, er på næsten 190 m2 – fordelt på 2 etager med 4 gode værelser, stuer, køkken og 2 badeværelser. Der er dejligt udekøkken med el, vand og afløb. Endvidere integreret garage.

Der foreligger byggetilladelse til swimmingpool.

Areal189 m2 - inkl. garage
Grund600 m2
Værelser/stuer4/2
Indkøbsmulighed400 m
Strand35 min.
Motorvej50 km
Lufthavn80 km (Nice Cote d'azur)

Sagsnummer: K11652

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321