≡ Menu

Byggeprojekt – Grund i Frankrig

CERBERE - FRANKRIG

Fantastisk drømmeprojekt i Sydfrankrig. Grunden ligger i den lille hyggelige by Cèrbere, der ligger i amtet Pyrenées-Orientales. Sammen med tre andre byer, som er Collioure, Port-vendres og Banyuls sur Mer danner de kantonen ”Côte Vermeille”. Cèrbere er beliggende 45 km fra Perpignan. Der er 6 km til den spanske grænse, og den nærmeste spanske by er Port Bou, kun 10 km borte.
I Cèrbere er der 5-6 restauranter, 3-4 cafeer, bager, supermarked, dykkercenter og en del butikker. Fra det lokale torv er der i vintersæsonen daglige busture til skisportssteder i Pyrenæerne, ca. 1 time hver vej.
Cèrbere er et fantastisk godt udgangspunkt for vandreture, hvor der fra bycentrum er afmærket flere forskellige ture op i Pyrenæerne. Der ud over er der mulighed for paragliding, dykning, havfiskeri, badning og cykling, evt. med mountainbikes. Udflugter til f. eks. Barcelona (180 km), til Andorra eller til Prins Valliant borgen Carcasonne er også muligt.
Ud for grunden ligger en fredet hav-nationalpark, hvor man kan dykke eller snorkle. Der ses ofte delfiner og hvaler fra grunden.
Der er ca. 5 km. til Banyouls, som er kendt for sine søde dessertvine. Collioure, en gammel hyggelig by med en stor middelalderborg ude ved havet, ligger ca. 15 km. væk. Der er 180 km. til lufthavnen i Barcelona, og 80 km til lufthavnen i Girona. Begge steder kan man ret ofte få billige flybilletter. Der er ligeledes en togstation i byen.

Fra grunden er der 270 graders ugeneret panoramahavudsigt. Grunden er på 704 m2. Der er lavet geologiske undersøgelser for at sikre, at fundamentet kan laves korrekt. Der foreligger tegninger og tilbud på et projekt, bestående af et hus på 160 m2 (i to eller tre plan), med 5 soveværelser, hvoraf 2 er med balkon, 3 badeværelser, terrasser og 11 x 5 meter pool med udsigt over Middelhavet. Prisen på byggeprojektet anslås til €350.000.  Der er selvfølgelig mulighed for at lave sit eget projekt, eller at ændre i det foreliggende projekt.
Hvis man efterfølgende ønsker at udleje sit hus, er der rig mulighed for dette. Tilsvarende huse udlejes for ca. €2.495/ugen i højsæsonen og indbringer således årligt ca. kr. 250.000.
Den nuværende ejer får hjælp af en lokalboende, dansk kvinde til alt det praktiske, dialog med arkitekt, byggefirmaer, bank, myndigheder m.m. Prisen herfor er €20 i timen.

Areal704 m2
Nærmeste lufthavnePerpignan 49 km, Girona 80 km, Barcelona 180 km

Pris: kr. 1.275.000

Sagsnummer: K11866

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Sommerhus i Danmark niveau kr. 2 mio.
  • Sejlbåd
  • Udlejningsejendom i større dansk by
  • Andet
  • Prisniveau efter aftale