≡ Menu

Attraktiv jagt-lodge i Sydafrika

WATERFALL LODGE – SYDAFRIKA

Lodgen ligger i Limpopo provinsen i Waterberg Mountains i et af de mest naturskønne områder i Sydafrika, og alle gæstebygninger er placeret for foden af nogle dramatiske klippeformationer med en unik flora og fauna. Et konstant rindende vandløb har skåret sig igennem klipperne, og ved at opføre en dæmning længere nede af strømmen, er det lykkedes at skabe et spændende vandmiljø, med et rigt dyreliv, foran lodgen.

Hovedbygningen er anlagt på terrasser ned mod vandløbet i åben plan, og indeholder administration, køkken, bar og en restaurant, som åbner direkte ud til en terrasse med en smuk udsigt over vandforløb og klippevæg.

En trappe ned fra terrassen, befinder sig et mindre poolområde med pool og et mindre særskilt børnebassin.

Lodgen består udover hovedbygningen af to store villaer, tre hytter, en ”lapa” og en teltlejr. Der er indkvartering til i alt 14 personer i de to villaer og i de tre hytter.

De to store villaer er bygget tæt ved vandløbet, som i perioder danner en mindre sø, med et spændende fugleliv. Hver villa er indrettet med stor opholdsstue med en sofagruppe og en dobbeltseng, samt med et særskilt soveværelse med to store senge – kan erstattes med køjesenge hvis det ønskes. Endvidere har disse huse et lille tekøkken med køleskab, samt et meget stort privat badeværelse med toilet. Villaerne er udstyret med aircondition/opvarmning betinget af sæsonen.

Præcis som de to villaer, så har de tre hytter alle en fin udsigt til smuk natur fra en privat veranda, og de er indrettet med et stort soveværelse med to store særskilte senge, samt masser af skabsplads. Der er lige plads til at installere en tredje børneseng, hvis det ønskes. Endvidere er de udstyrede med køleskab og elkedel samt med aircondition og opvarmning. Separat badeværelse med brusekabine og toilet.

Hele lodgen er indhegnet og rummer en pæn egenbestand, bestående af impala, nyala, kudu, waterbuck, bushbuck, klipspringere, reedbuck med flere. Anslået værdi af game: minimum 1,5 millioner Rand.

Lodgen ligger i hjertet af Sydafrikas bedste jagtdistrikt, og i fornuftig køreafstand til golfbaner og til naturreservater med optimale forhold til fotosafari. De dramatiske klippeformationer på lodgen, indbyder endvidere til bjergklatring og/eller trekking,

Nuværende ejer har ejet lodgen i 12 år og har været med under opførelsen.
Arkitekturen og den håndværksmæssige kvalitet af hele lodgen, udtrykker det bedste af to verdener, med et tydeligt afsæt i den Afrikanske arv og det bedste af danske håndværkstraditioner.

Der er benyttet de bedste materialer overalt, og udførelsen viser tydeligt, at ejerne har deres baggrund i den danske byggebranche. Hovedbygning, samt alle villaer og hytter er udstyret med charmerende stråtag.

Waterfall Lodge ligger 320 km nordvest fra OR Tambo Int. Airport i Johannesburg. Du kan flyve videre til den lille private lufthavn Lephalale Airport, kun 30 km fra Waterfall Lodge.

Water Lodge ligger i et Sydafrikansk selskab, og hele selskabet sælges med alle driftsmidler til at drive lodgen. P.t. er der til den daglige drift ansat en lokal bestyrer, kok, to house-keepere samt to hjælpere, som alle bor på ejendommen i staff-quarters. Alle er interesserede i at fortsætte, efter et evt. ejerskifte.

Udover de beskrevne gæstefaciliteter, så indeholder ejendommen et hovedhus som bebos af den lokale bestyrer, en lille karre med staff værelser samt et mindre hus som står tomt. Tillige en række bygninger med garage og et køle/slagtehus samt et værksted.

Mulighed for lejeindtægt fra jagtrejser samt kombinerede jagt- safarirejser.

Areal456 hektar
Indkvartering14 pers. + opredninger
Afstand til lufthavn30 km
Afstand til int. Lufthavn320 km (Johannesburg)

Pris: kr. 1.295.000 €

Sagsnummer: K12194

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321

Sælger er interesseret i at bytte med:

  • Feriebolig i Sydeuropa, gerne Spanien/Mallorca
  • Feriebolig i Danmark
  • Byggegrunde
  • Projektejendomme
  • Udlejningsejendom
  • Andet