≡ Menu

26 nyopførte rækkehuse i Borup

FALKEBAKKEN 2-52 - 4140 BORUP

Byggeprojekt Falkebakken ligger på et attraktivt grundareal på ca. 10.639 m² – del af matr.nr. 2e Ørninge by, Borup – og består af 26 nyopførte rækkehuse i et plan, fordelt på 10 huse (2 værelser) på 99-101 m², 6 huse (3 værelser) på 99-100 m², 6 huse (3 værelser) på 106 m², samt 4 huse (3 værelser) på 119-120 m² – i alt ca. 2.713 m². De 4 største huse har en særdeles fremragende udsigt over skråningen og bakkeområdet.

Husene har en optimal arealudnyttelse (se plantegninger), og opføres skalmuret i blødstrøgne lyse/grå mursten, opmurede gavle, 30° taghældning med tagsten, tagrender og nedløb i stål, træ/alu-vinduer (lavenergi) med 2-delt glas. Til hvert hus medfølger et ca. 5 m² træbeklædt udhus med sort tagpap.

Indvendigt er der gipsloft, bagmur i beton, malet råhvid glasfilt, laminatgulv (eg, eller tilsvarende) i køkken/alrum/stue og værelser, klinker i entre, bryggers samt bad/toilet, hvide glatte døre med rustfrie stålgreb samt hvidmalede fodlister. Køkken, bryggers, bad og skabe er fra HTH. Hans Grohe armaturer, Alterna toilet med soft close og hvidevarer (ovn, kogeplader, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine) fra Bosch, Siemens eller tilsvarende kvalitet.

Der er komplet fjernvarmeanlæg, varmegenvindingsanlæg og gulvvarme med trådløs styring i alle husene. Der er etableret et trækrør fra teknikrummet og ud i skurene, hvor lejerne selv kan trække et kabel til en el-ladestander. El-tavlen inde i boligen er forberedt for at man kan udføre installationen.

Husene leveres nøglefærdige den 15.04.2024, og er forinden overtagelsen udmatrikuleret i selvstændige matrikler og forsynet med individuelle forbrugsmålere for el, vand og varme. Udenomsarealerne leveres med asfalterede p-pladser og veje samt grønne græsarealer i henhold til myndighedskravene. Desuden leveres husene med lovpligtig energimærkning, trykprøvning, radonsikring samt byggeskadeforsikring, der gælder i 10 år.

Tegningsmateriale og materialeliste mv. kan rekvireres.

—-

Borup er centralt beliggende på Sjælland i den vestlige del af Køge Kommune midt mellem Køge, Ringsted og Roskilde. Fra Borup er der togforbindelse til Roskilde og København samt til Fyn og Jylland. Endvidere er Borup beliggende i kort afstand til motorvej E20, der forbinder Hovedstadsområdet med resten af Sjælland samt fører til Fyn og Jylland.

Borup har udviklet sig som stationsby siden åbningen af stationen i 1856. Udviklingen er hovedsaligt sket mod øst og syd. Borup er nu primært en pendlerby, hvorfra der er direkte togafgange til f.eks. Roskilde og København, og nem adgang til motorvej E20.

Særligt de seneste 10 år har byen oplevet en markant boligvækst med udvikling af den østlige del af Borup. Byen er gennem årene vokset støt mod øst med villa- og parcelhuskvarterer og mod syd med et større erhvervsområde.

Boligprojektet Falkebakken ligger i den østlige del af Borup ved området omkring Møllebankerne, der er en del af Køge Kommunes omfattende byudviklingsplan for Borup, som kan ses på Køge Kommunes hjemmeside.

Borup har et rigt kultur- og idrætsliv med mange tilbud og faciliteter. Borup har udviklet sig fra tidligere landsby til et selvstændigt bysamfund med bl.a. butikker, skoler, kulturhus, biograf, bibliotek og et rigt foreningsliv. Køge Kommune arbejder med en langsigtet byudvikling i Borup, og Byrådet ønsker, at bymidten udvikles til et attraktivt sted for borgerne, der bl.a. vil medføre en renovering og forskønnelse af bymidten med mere beplantning og med synliggørelse af Borup Bæk. Bymidten er udpeget som kulturmiljø på grund af den velbevarede stationsby og de mange fine huse fra tiden for byens opståen som stationsby. Landsbyen kan dog stadig fornemmes, særligt i miljøet omkring Borup Kirke og Møllelundgården.

Udlejning af rækkehusene er påbegyndt. Rækkehusene sælges i selskabsform.

Antal huse26
Samlet boligareal2.713 m2
Est. lejeindtægtkr. 4.330.800
Turn-key overtagelse15.04.2024
Est. afkast af investeret kapital4,85%

Pris: kr. 79.500.000

Sagsnummer: K12275

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321