≡ Menu

2-værelses lejlighed i Aalborg C.

Samsøgade 4, 1th. - 9000 Aalborg

Stor 2-værelses lejlighed i det eftertragtede Øgadekvarter i Aalborg.

I den “rigtige ende” af Samsøgade, oppe mod Østre Anlæg og det nye rekreative område, Karolinelund, finder du denne nyistandsatte lejlighed. Den er beliggende i meget attraktivt område – tæt på indkøb, fitness, restauranter, cafeer og gode take-away steder.

Der er utrolig mange muligheder i området. Udover lejligheden ligger tæt ved offentlig transport, så er der gåafstand til Nordkraft, Musikkens Hus og Havnepromenaden. Der er kun 10 min. gang til gågaden.

Den nyistandsatte lejlighed består af stor stue med plads til både sofaarrangement og spisebord. Fra stuen er der udgang til mindre altan med udsigt til Østre Anlæg. I stuen er opsat nye persienner. Nyt køkken (2023) med helt nye hvidevarer – vaskemaskine med indbygget tørretumbler, opvaskemaskine, frys- og køleskab, emhætte, gaskomfur med el-ovn (der er ført bygas til lejligheden). Fra køkkenet er der udgang til stor vestvendt altan (ombygget i 2014) med plads til både grill og altanmøbler. Soveværelset med garderobeskab har plads til både seng og arbejdsplads. Der er nye mørklægningspersienner i soveværelset. Badeværelset med bruseniche er lyst og med helt nye badeværelseselementer og brusesæt. Rummelig entre. Lejligheden er nymalet og gulvene er ny-slebne og matlakerede.

Der opvarmes med fjernvarme og der er opsat røgalarmer. Det er ikke tilladt at have husdyr, ligesom det ikke er tilladt at ryge i lejligheden.

Der hører et stort loftsrum til lejligheden og der er fælles cykelkælder.

Samsøgade er netop blevet registreret som ”cykelgade” – med meget lidt og ”langsom” biltrafik til følge.
Der er gratisparkering uden for opgangen og i de nærliggende gader.

Lejligheden udlejes for 2 år. Det er ikke tilladt at have husdyr. Rygning er heller ikke tilladt.

Boligareal63 m2
Opført1941
IstandsatLøbende og senest 2023
Altaner2
Aconto forbrugkr. 500,00 pr måned (vand og varme)
Depositum3 mdr. husleje
Forudbetalt husleje1 md.
Lejeperiode2 år

Pris: kr. 6.500 + forbrug pr. måned

Sagsnummer: 12269

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321