≡ Menu

14 ferielejligheder ved Hals

KOLDKÆR FERIECENTER - PORTLANDSVEJ 73 – 9370 HALS

I det naturskønne område mellem Hals og Hou ligger Koldkær Feriecenter. Ferielejlighederne ligger kun 100 m. fra en af Nordjyllands bedste og mest børnevenlige sandstrande. Der er store, grønne fællesarealer med legeplads, hoppepude, tennisbane og selvfølgelig den populære svømmehal med børnebassin og sauna, som kan benyttes gratis i åbningstiden.

Der er mulighed for at erhverve en lejlighed på enten 1. sal eller i stueplan. Flere af lejlighederne har kig til Kattegat, nogle har en formidabel udsigt, mens andre har kig til legepladsen og andre ligger meget ugeneret. Alle lejligheder har mulighed for at benytte terrasser eller altaner på begge sider af bygningen. Lejlighederne er indrettet med 2 soverum med dobbeltsenge samt mulighed for opredning i stuen. Stue i åben forbindelse med køkkenet. Der er fra alrummet udgang til terrasse eller altan. Badeværelse med bruseniche. Lejlighederne er alle møblerede, men kan dog variere i stil og stand fra lejlighed til lejlighed.

I den nyrenoverede centerbygning er der også indrettet ferielejligheder og her tilbydes lejligheder, som virkelig er noget specielt. Her er lejlighederne større, i bedre stand og en mere spændende indretning.

Ferielejlighederne er underlagt hotelpligt og kan indbringe op til kr. 30.000 årligt.

Samlet pris for alle 14 lejligheder kr. 11.645.000

Boligareal53 m2
Værelser2
Rum3
Opført1990
MøbleretJa

Pris: kr. Fra kr. 745.000

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321