≡ Menu

10 nyopførte rækkehuse, Ringsted

LAVETTEN 85 - 4100 RINGSTED

Projekt ”Lavetten 85” består af 10 nyopførte rækkehuse, fordelt på 2 ”længer” med 5 huse i hver. Husene er på hver 100 m² og har en optimal arealudnyttelse bestående af bryggers med indgang, bad/toilet, 3 værelser, hvoraf det ene er et soveværelse, samt køkken/alrum/stue med udgang til terrasse, der er belagt med herregårdssten.

Husene er bygget i blødstrøgne lyse/grå mursten og har opmurede gavle, sadeltag med 25 graders taghældning samt sorte betontagsten, tagrender og nedløb i stål, træ/alu vinduer (lavenergi) og entre-glasdør med 2-delt glas.

Indvendigt er der gipsloft i plan, bagmur i beton, malet råhvid glasfilt, isoleret loftstrappe, laminatgulv (eg, eller tilsvarende) i køkken/alrum/stue og værelser, klinker i entre, bryggers samt bad/toilet, hvide glatte døre (uden dørtrin) med rustfrie stålgreb, murede og vandskurede vindueskarme samt hvidmalede fodlister. Køkken, bryggers, bad og skabe er fra HTH. Hans Grohe armaturer, Ifø toilet og hvidevarer (ovn, kogeplader, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine) fra Bosch og Siemens.

Der er komplet fjernvarmeanlæg, varmegenvindingsanlæg og gulvvarme med trådløs styring i alle husene.
Lovpligtig energimærkning og radonsikring samt byggeskadeforsikring, der gælder i 10 år.
Til hvert hus medfølger et 3 m² fritstående træbeklædt skur med sort tagpap.

Husene leveres nøglefærdige og klar til indflytning ca. 1. november 2019, hvor de er udmatrikuleret i selvstændige matrikler og forsynet med individuelle forbrugsmålere for el, vand og varme.

Lavetten er et fuldt udbygget boligområde i Ringsteds nordlige del. Der er kun 1 km. til Vestmotorvejen, 500 meter til Rema-1000 og kort afstand til skole, svømmehal, bibliotek og Ringsted centrum.

Grundareal2.522 m2
Boligareal10 x 100 m2
Udhus10 x 3 m2
Afstand til motorvej1 km
1. års afkast anslået4,70%

Sagsnummer: K12214

Info & salg: salg@panorama.dk
+45 96 321 321