≡ Menu

Nyt samarbejde i Spanien

I 2019 indgik Panorama.dk et strategisk samarbejde med en dansk mæglervirksomhed i Spanien, der har mere end 25 års erfaring i salg af ferieboliger på den spanske solkyst.

På vores site, PanoramaSpain.dk finder du et lille udsnit af de ferieboliger, vores samarbejdspartner repræsenterer i området fra Malaga til Puerto Banus. Men kontakt os på salg@panorama.dk eller ring 96 321 321 og lad os høre lidt om hvad, hvor og i hvilken prisklasse, du søger feriebolig på Solkysten, så sætter vi dig i direkte kontakt med ejerne af det spanske mæglerselskab, hvorved du får VIP-behandling og den størst mulige opmærksomhed.

I modsætning til Danmark er det sådan i Spanien, at alle mæglere har adgang til samtlige boliger, der er til salg på markedet. Det gælder også for PanoramaSpain.dk og vores spanske samarbejdspartner. Hvis du finder en bolig på en ”tilfældig” hjemmeside, kan boligen også købes gennem os – og uden merpris for dig, idet salgshonoraret deles mellem de involverede mæglere.

Men ofte kan det være en ”jungle” at finde rundt i udbuddet af de mange ferieboliger, når man søger på de forskellige hjemmesider. Derfor er det vigtigt med en god dialog med nogle erfarne og troværdige folk, der bor i området og kender markedet ud og ind.

Gennem PanoramaSpain.dk har du således adgang til alle boliger på Solkysten – alt fra villaer, lejligheder til nye projekter i alle størrelser og prisklasser. Vi skal blot kende dine ønsker, så vil vi gøre alt for, i samarbejde med vores partnere i Spanien, at finde den rigtige feriebolig til dig.

For god ordens skyld skal vi endnu en gang understrege, at PanoramaSpain.dk ikke er et fordyrende led i din søgen efter feriebolig i Spanien, idet vi alene honoreres ud af de spanske mægleres salgshonorar.