≡ Menu

Ferieboliger i Spanien

Hvis du søger feriebolig i Spanien, kan Panorama.dk henvise til danskejet mæglerforretning i Spanien, der med over 25 års erfaring i salg af ferieboliger på den spanske solkyst – i området fra Malaga til Puerto Banus.

Panorama.dk sætter dig i direkte kontakt med ejerne af det spanske mæglerselskab, hvorved du får VIP-behandling og den størst mulige opmærksomhed.

Det kan ofte være en ”jungle” at finde rundt i udbuddet af de mange ferieboliger, når man søger på de forskellige hjemmesider i Spanien. Derfor er det vigtigt med en god dialog med nogle erfarne og troværdige folk, der bor i området og kender markedet ud og ind. Du vil blive spurgt ind til om det er lejlighed, rækkehus eller villa, du søger – hvor (geografisk) og i hvilken prisklasse, du søger feriebolig på Solkysten.

I modsætning til Danmark er det sådan i Spanien, at alle mæglere har adgang til samtlige boliger, der er til salg på markedet. . Hvis du finder en bolig på en ”tilfældig” hjemmeside, kan boligen også købes gennem vores kontakt – og uden merpris for dig, idet salgshonoraret deles mellem de involverede spanske mæglere. Du har således adgang til alle boliger på Solkysten – alt fra villaer, lejligheder til nye projekter i alle størrelser og prisklasser. Vi skal blot kende dine ønsker, så vil vi gøre alt for, i samarbejde med vores partnere i Spanien, at finde den rigtige feriebolig til dig.

Ring eller skriv til panorama.dk, så sætter vi dig i direkte forbindelse med mægleren i Spanien